***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! „Възраждане“ посетили Москва, Костадинов чете „Российская газета“, докато ПП-ДБ четат декларация за смъртта на Навални


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 21 февруари   

 

„ В интерес на обществото ни е да разбере, че вложенията в сигурността са фундаментални за действието на всички социално- стопански сфери. Колективната защита е най-ефективният механизъм, допускащ заслужено систематизиране на тежестите сред съдружниците и осигуряващ стабилно развиване на страните-членки “.

***

Лидерът на „ Възраждане " Костадин Костадинов разгласява забавен кадър във фейсбук, който изтри минути по-късно. 

Докато сътрудника му от „ Продължаваме промяната " – „ Демократична България " Никола Минчев чете декларация във връзка гибелта на съветския опозиционер Алексей Навални, Костадинов разлиства вестник „ Российская газета ". Вестникът най-вероятно е закупен при визитата на партията в Москва през миналата седмица.

***

„ Взехме присъединяване във Форума за независимост на нациите, на който се разясняваше битката със актуалните форми на неоколониализма “.

Делегация на партията беше в Москва предходната седмица по покана на ръководещата партия " Единна Русия ".

***

Европейски Съюз реализира единодушие за въвеждане на спомагателни наказания против Русия поради войната в Украйна, заяви Белгийското председателство на Съвета на Европейски Съюз с уточнението, че ограниченията ще влязат в действие до 24 февруари, съобщи Българска телеграфна агенция.

***

През 2024 година Съединените щати ще обучат 12 водачи от украинските въоръжени сили да летят на изтребители F-16.  Това заяви CNN.

***

„ Руският опозиционер Алексей Навални най-вероятно е погубен с удар в сърцето ", написа английският в. " Дейли мейл ".

По думите на съветския отстъпник и правозащитник Владимир Осечкин за ликвидирането на рецензия на Владимир Путин е била употребена техника, създадена от Комитет за Държавна сигурност (на СССР).

***

Главното ръководство на Министерство на вътрешните работи на Москва издаде заповед да се разпознават всички, които поставят цветя в памет на ненадейно умрелия 47-годишен опозиционер Алексей Навални, съобщи NOVA.

Копие от съответното разпореждане бе споделено в обществената мрежа Х от ръководителя на плана " Идите лесом “ Григорий Свердлин.

От документа излиза наяве, че от 17 февруари полицейските чиновници се задължават да открият денонощен пост на два паметника на жертвите на политическите репресии, с цел да разпознават всички, които носят цветя.

***

„ Засега изключвам опцията съветските управляващи да са били в действителност сюрпризирани от гибелта на Алексей Навални “ – това сподели българският проверяващ публицист от „ Белингкат “ Христо Грозев в изявление за рускоезичното издание „ Медуза “. Той към този момент е почнал да проверява гибелта на съветския опозиционер.

***

Внасяме законопроект, с който споделяме, че всяка индексация и покачване на цената от страна на мобилен оператор е съображение жителите и компаниите да прекратят контракта без неустойки. Това е тематика, дискутира от години. Никога не е правено. Хората споделят, че няма страна и че никой не им пази ползите. Това решение го взехме като ПП-ДБ и законопроект за това ще бъде импортиран през днешния ден. Това съобщи Мартин Димитров от „ Продължаваме промяната “-„ Демократична България “ пред медии.

***

Готов е Оздравителният проект на СПТО - Столично дружество за отнасяне на боклуци. Целта на проекта е да бъдат възобновени изцяло естествената работа на предприятието и да се създава артикул с качествени индикатори, по този начин както заводът за отнасяне на боклуци е планиран, написа във фейсбук кметът на София Васил Терзиев. 

***

„ Проектът за меморандум през днешния ден беше изпратен публично до техния зам.-председател на групата. 

Отделно можем да го връчим и на ръка. 

Аз разбрах, че той е прочел първите два реда. Всъщност по-важната част е в идната страница “.

***

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР